"Precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat!""

 • Szemöldök tetoválás
  SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS
 • GY.I.K.
  GY.I.K.
 • Sminktetoválás
  SMINKTETOVÁLÁS
 • Areola (mell) tetoválás
  AREOLA (MELL) TETOVÁLÁS

  Mi az areola (mellbimbó-udvar) tetoválás?

  Areola pigmentáció az a folyamat, amelynek során orvosi tetoválással pigmentálok festéket a mellbimbó körül, valamint 3D technikával mellbimbót imitálok. A látvány abszolút élethű, kidomborodik a sima felületből úgy, hogy ezzel az álcázás technikával az eredetihez hasonló lesz az eredmény. Évekkel ezelőtt még betegség után nem rekonstruálták újra a mellet, hanem melltartóba helyezhető, úgynevezett kivehető tasakot adtak a páciensnek. Az utóbbi 20 évben felgyorsultak az orvosi rekonstrukciós műtétek, így mára már hazánkban is szinte minden nő részesülhet mell eltávolítás után implantátummal. Ilyenkor a saját bőrt használják, így mire az implantátummal együtt meggyógyul a terület, a heg is meglátszik, illetve bimbó és bimbóudvar nélküli mell lesz a végeredmény.

 • ALOPÉCIA TETOVÁLÁS
  ALOPÉCIA TETOVÁLÁS

  Az alopecia areata egy előre nem látható autoimmun bőrbetegség, amelynek következményeként az érintett személynek foltokban hull a haja, helyenként kopaszodik. Az alopecia areata gyakran egy-egy család több tagjánál is előfordul, s ezekben a családokban olyan autoimmun betegségek is kialakulhatnak, mint a vészes vérszegénység (anaemia perniciosa), lupus erythematosus és vitiligo. Gyakran kromoszóma-rendellenességben szenvedő, pl. Down-kóros betegeknél is megjelenik. Az alopecia areata mintegy négymillió európait érint, tekintet nélkül az életkorra vagy etnikai származásra.

 • Ajakhasadék tetoválása
  AJAKHASADÉK TETOVÁLÁSA

  A nyúlszáj, vagy cheiloschisis egy, a felsőajak hasadékával együtt járó születési rendellenesség. A betegség eredete a mai napig tisztázatlan, de valószínű, hogy több környezeti tényező együttes hatása szükséges a kialakulásához. Súlyosságától függően a betegség érintheti csak az ajkakat vagy akár az egész szájüreget is. A nyúlszáj a felsőajak nyílt hasadásával jár együtt, ez hozza létre a jellegzetes szájformát.

 • HAJTETOVÁLÁS
  HAJTETOVÁLÁS

  Kopaszodás elleni fejbőrtetoválás

  A mikro hajpigmentáció (hajtetoválás) módszerét a tudomány, a művészet, a kreativitás, és a kozmetika kifejlesztett kombinációja adja. Ez az jelenti, hogy Ön egy biztonságos módszert talált, mely maximális esztétikai eredményt nyújt. Biztos lehet benne, hogy hajának, fejbőre állapota képzett kezekbe kerül.

 • VITILIGO TETOVÁLÁS
  VITILIGO TETOVÁLÁS

  A vitiligo (Leucopathia acquisita) egy szerzett idiopatikus rendellenesség, ahol hiányoznak a működő melanociták. Az átlagos életkor, amikor előjön, 20 év. A leggyakrabban érintett testrészek az arc, a kézfej, a hónalj, a köldök és anogenitális rész körüli bőr és az alsó végtagokon a sípcsont feletti bőr. Az érintett bőrfelület általában fehér hatást kelt, konvex élei vannak, és változó számban és kiterjedésben lehet jelen. A vitiligo oka ismeretlen, a betegség jelenleg nem gyógyítható, csak kezelési módszerek léteznek.

 • SECRET CONTOUR
  SECRET CONTOUR

  Ma a testünk, bőrünk ápolásához hozzátartozik a rendszeres epilálás, az intim területek teljes szőrtelenítése, vagy finomabb, diszkrét fanszőrzet meghagyása a szeméremdombokon. Nem kell ahhoz feltétlenül hormonváltozás, vagy változó kor, hogy testünkön a hajszálak, szőrszálak elveszítsék pigment tartalmukat. Van, akinek már egészen korán, 18-20 évesen előbukkannak az első ősz hajszálak… és ezek a pigment-hiányosságok megjelennek sajnos az intim területen is.

Bizonyítványok

 

Nouveau Contour oktatói továbbképzés, 2012. Hollandia

2012. februárjában Hollandiában részt vehettem egy olyan továbbképzésen, ahová kizárólag oktatókat hívtak meg a világ minden tájáról. Köszönöm a Nouveau Contour cégnek, köszönöm a Holland és az Amerikai trénernek ... és nagyon hálás vagyok a magyar oktatómnak.

 

Nouveau Contour Konferencia, 2013. január, Szlovákia

2013. január 19-én az a megtisztelés ért, hogy Szlovákiában elsőként megrendezett sminktetováló konferencián bemutatót tarthassunk, mesteremmel, valamint szlovák szakoktatóval együtt. Színvonalas előadások gazdagították a Szlovákia területéről érkező kozmetikus szakembereket, valamint egy újfajta "highlight" csúcstechnológiát ismerhettek meg. Köszönöm, hogy részt vehettem egy ilyen színvonalas konferencián, valamint örülök, ha hozzájárulhattam a szlovák szakemberek fejlődéséhez.

 

"Beauty Slovakia" szakmai kiállítás, 2013. március, Szlovákia

A Szlovák Nouveau Contour képviselete felkért arra, hogy a Beauty Slovakia szakmai kiállításon a standjukon képviseljem őket, és bemutatót tartsak szálazott szemöldökről. A három napos rendezvény alatt sok vállalkozó kedvű hölgynek készítettem szálazott eljárással szemöldököt.

 

Nouveau Contour Akadémia hivatalos magyarországi sminktetováló konferenciája, 2013. április, Budapest

Azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy tartsak bemutatót a sminktetováló konferencián. A füstös szem elkészítésére kért fel a képviselet vezetője, így a több száz kozmetikus előtt kellett ezt a feladatot teljesítenem. Ezen a konferencián a szakma legelismertebb szakemberei voltak jelen, sőt Angliából, Írországból, Szlovákiából is eljöttek érdeklődők. Bízom benne, hogy tudásomat átadhattam nekik, és sikeresen tudják ők is elkészíteni ezt a speciális technikát a sminktetoválás területén.

twitter share
© 2018 Bartus Márti Orvosi tetoválás