"Precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat!""

  • Szemöldök tetoválás
    SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS
  • GY.I.K.
    GY.I.K.
  • Sminktetoválás
    SMINKTETOVÁLÁS

Bizonyítványok

 

Nouveau Contour oktatói továbbképzés, 2012. Hollandia

2012. februárjában Hollandiában részt vehettem egy olyan továbbképzésen, ahová kizárólag oktatókat hívtak meg a világ minden tájáról. Köszönöm a Nouveau Contour cégnek, köszönöm a Holland és az Amerikai trénernek ... és nagyon hálás vagyok a magyar oktatómnak.

 

Nouveau Contour Konferencia, 2013. január, Szlovákia

2013. január 19-én az a megtisztelés ért, hogy Szlovákiában elsőként megrendezett sminktetováló konferencián bemutatót tarthassunk, mesteremmel, valamint szlovák szakoktatóval együtt. Színvonalas előadások gazdagították a Szlovákia területéről érkező kozmetikus szakembereket, valamint egy újfajta "highlight" csúcstechnológiát ismerhettek meg. Köszönöm, hogy részt vehettem egy ilyen színvonalas konferencián, valamint örülök, ha hozzájárulhattam a szlovák szakemberek fejlődéséhez.

 

"Beauty Slovakia" szakmai kiállítás, 2013. március, Szlovákia

A Szlovák Nouveau Contour képviselete felkért arra, hogy a Beauty Slovakia szakmai kiállításon a standjukon képviseljem őket, és bemutatót tartsak szálazott szemöldökről. A három napos rendezvény alatt sok vállalkozó kedvű hölgynek készítettem szálazott eljárással szemöldököt.

 

Nouveau Contour Akadémia hivatalos magyarországi sminktetováló konferenciája, 2013. április, Budapest

Azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy tartsak bemutatót a sminktetováló konferencián. A füstös szem elkészítésére kért fel a képviselet vezetője, így a több száz kozmetikus előtt kellett ezt a feladatot teljesítenem. Ezen a konferencián a szakma legelismertebb szakemberei voltak jelen, sőt Angliából, Írországból, Szlovákiából is eljöttek érdeklődők. Bízom benne, hogy tudásomat átadhattam nekik, és sikeresen tudják ők is elkészíteni ezt a speciális technikát a sminktetoválás területén.

twitter share
© 2019 Bartus Márti Orvosi tetoválás